Smije mu se cijela Francuska: Napadač Guingampa promašio nemoguće!

Za rubriku "vjerovali ili ne"

Smije mu se cijela Francuska: Napadač Guingampa promašio nemoguće!

S. Grebović

Sinoć su u francuskoj Ligue 1 odigrane dvije zaostale utakmice iz 17. i 23. kola, a na utakmici između Bordeauxa i Gungampa viđen je nestvaran promašaj napadača gostujuće ekipe.

Meč u Bordeauxu završen je bez pobjednika 0-0, ali sve je moglo biti drugačije da je gostujući napadač u 52. minuti bio precizan iz sasvim izgledne situacije.

Naime, lopta je u jednom momentu došla kao na tacni za Nolana Rouxa, golman je već bio savladan, ali je napadač gostiju uspio da promaši potpuno prazan gol.

Trener gostiju je s razlogom pobjesneo na njega i ubrzo ga izveo iz igre, tako da je Francuz ostao na svega dva postignuta gola u ovoj sezoni. Možda bi upravo ovaj njegov promašaj mogao koštati ekipu Gungampa ispadanja iz društva najboljih, budući da drže 'fenjer' na tabeli sa svega 15 osvojenih bodova iz 25 odigranih kola francuske Ligue 1.

Pogledajte u video prilogu kako je to izgledalo:

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi