Pogledajte dresove Njemačke, Španije i Belgije za SP

Fotografije "procurile" u javnost

Pogledajte dresove Njemačke, Španije i Belgije za SP

E. Čaušević

Fudbalski sladokusci s nestrpljenjem očekuju početak Svjetskog prvenstva koje se narednog ljeta igra u Rusiji.

Nažalost, na Mundijalu nećemo gledati bh. reprezentaciju, ali sigurno je da će istinski ljubitelji fudbala moći uživati u majstorijama najboljih igrača i ekipa svijeta. Pripreme za SP u Rusiji već su počele, te su mnoge reprezentacije dogovorile prijateljske utakmice kako bi što spremnije dočekale početak Mundijala.

U javnost su "procurile" i fotografije dresova u kojima će igrati selekcije Njemačke, Španije i Belgije. Adidas je za Nijemce spremio poseban dres kao uspomenu na SP 1990. godine u Italiji. Mada, mora se priznati da i dresovi Španije i Belgije izgledaju sjajno.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za SP:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi