Pogledajte fenomenalni pogodak Andrije Drlje protiv Crne Gore

Biser bh. fudbala

Pogledajte fenomenalni pogodak Andrije Drlje protiv Crne Gore

A. Beganović

Juniorska fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine u okviru priprema za kvalifikacije za Evropsko prvenstvo odigrala je dva prijateljska susreta sa Crbom Gorom.

Selektor našeg juniorskog nacionalnog tima Slaven Musa u duelima sa Crnom Gorom na djelu je mogao vidjeti nešto mlađe igrače, a ponovo je priliku pružio i jednom od najvećih bosanskohercergovačkih talenata Ajdinu Hasiću koji će nakon što napuni 18 godina potpisati ugovor sa slavnim turskim Bešiktašem.

Hasić je na Musino povjerenje odgovorio na najbolji način. Uz još jednog potencijalnog "bisera" bosanskohercegovačkog fudbala Andriju Drlju bio je ponajbolji fudbaler našeg tima u dvomeču sa Crnom Gorom.

Hasić je postigao pogodak u drugom susretu koji je završio bez pobjednika (1:1), no ipak je pogodak pomenutog Drlje u prvom meču u kojem smo slavili 1:0 obilježio ovu reprezentativnu akciju.

U video prilogu pogledajte taj pogodak...

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti