Pogledajte kako izgleda stadion na kojem će Real od večeras igrati domaće mečeve

Zamjena za Santiago Bernabeu

Pogledajte kako izgleda stadion na kojem će Real od večeras igrati domaće mečeve

Fudbaleri Real Madrida i Eibara za nešto više od sat vremena započinju susret 28. kola La Lige. 

Bit će ovo prvi meč za oba tima poslije tri mjeseca, a ujedno i prvi susret Real Madridu na zamjenskom terenu.

Obzirom da se stadion Santiago Bernabeu ovih dana renovira, fudbaleri koje s klupe predvodi trener Zinedine Zidane domaće utakmice do kraja sezone igrat će na stadionu Alfredo Di Stefano.

Bit će svakako neobično gledati najtrofejniji španski i evropski klub da igra na terenu koji je za deset puta po svemu 'siromašniji' od Bernabeua, ali obzirom da svakako ovih dana nema navijača u Španiji igračima to ne bi trebalo baš tako teško pasti.

Inače, na ovom stadionu svoje mečeve igra rezervni tim Reala - Real Madrid Castilla.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Na zvaničnoj Twitter stranici kluba objavljen je video stadiona na kojem će uskoro početi pomenuti meč. Pogledajte i sami:

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

@dn@n
Dobar da bi nama makar jedan ovakav
8 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi