Pogledajte kako izgleda stadion u Gradačcu pred duel NK Zvijezda i FK Velež

Idealni uslovi za meč

Pogledajte kako izgleda stadion u Gradačcu pred duel NK Zvijezda i FK Velež

E. Čaušević, foto: E. Oštraković

Drama u Prvoj ligi Federacije Bosne i Hercegovine nastavlja se danas utakmicama 21. kola.

Sigurno da su u centru pažnje mečevi Veleža i Olimpika koji se bore za prvo mjesto i povratak u Premijer ligu. Velež igra danas u gostima u Gradačcu protiv Zvijezde, dok Olimpik sutra dočekuje Metalleghe.

Veležu je svaki bod neophodan u borbi za prvo mjesto koje ovaj tim drži od početka sezone, ali je jasno da ih očekuje danas neugodno gostovanje kod Zvijezde.

Tim iz Gradačca je dosta podmladio svoj tim, no poručili su da će dati maksimum danas protiv Veleža. Vrijeme za odigravanje utakmice je idealno, a u našoj fotogaleriji pogledajte kako izgleda stadion Banja Ilidža.

Zaprati NK Zvijezda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Zvijezda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

nemozetako
0 2 za nova 3 boda naseg Veleza :)
9 1
Plavi21
Bolji nego u vrapcicima
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi