Velež u Gradačcu bez petorice

Pred gostovanje Zvijezdi

Velež u Gradačcu bez petorice

Samir Mlaćo

FK Velež sutra očekuje težak ispit u Gradačcu. Rođeni će tražiti nove bodove kako bi zadržali prednost nad Olimpikom, no svjesni su da im to neće biit nimalo lako ostvariti.

I ovaj meč Rođene sa klupe zbog suspenzije neće voditi Ibro Rahimić, dok će susret zbog tri žuta kartona propustiti Denis Biševac.

Također u timu neće biti povrijeđenih Lucasa i Dudića, dok pravo nastupa još uvijek nema Marques, koji je ove zime stigao u Mostar.

Pravdu na ovom meču će dijeliti šestorica sudija.
Glavni je Azem Karić iz Zenice, a pomoćnici Emir Delić (Zenica) i Admir Hadžiavdić (Goražde). Četvrti sudija je Ernis Džemidžić (Goražde).

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Dodatne sudije su Ilija Živković (Orašje) i Benjamin Deljković (Sarajevo).

Sigurno je da će i u ovom meču Velež imati podršku svojih vjernih navijača, a susret se igra od 16 sati. 

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Secerko
Braćo mostarska, nek vam je Bog na pomoći sa ovim karićem kao glavnim sudijom. Lik je govno plačeničko.
4 0
Rodjeni1985
??Forzaaaa VELEZ??
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi