21

Komentari (21)

Valter_BiH
Kako su glupani propustili titulu. Gotovo je ovo je pušiona do kraja. Zrinjski će biti opet šampion.
gromovnik2
Tu si u pravu.
ZoLovernj
Zrinja novi-stari prvak
coci1911
Penal ni govora, ali ti Sedloski si stvarno covjek seljak u pm.
Bajram Sabani
Vidi se očigledno kako se kupuju utakmice i namješta prvenstvo... Penala nigdje, sudac samo čekao ovu situaciju. Ali na sreću pobijedi pravda, mada sam ja navijao za Sarajevo. Ovo je sramota a ovom sudcu treba oduzeti odmah licencu i zabraniti mu suditi doživotno jer nogomet u BiH samo tako može naprijed... Treba zamisliti uloge igrača u ovom slučaju Širokog Brijega, trude se, ginu, zasluže u svom zalaganju i borbi barem neriješeno i onda dodje neki usranko koji misli da sudi Real-Barca i sudi ovakav penal... To je sramota...
Avayan
JEBEM TI DIJETE VELKOSKI!!!! MRŠ ODAVDE, JEBEM TI KRSNU SLAVU!!!!
gromovnik2
Ti bi bio sretan da je pogodio ovakav izmisljeni penal i kitio bi se tim bodovima licemjeru?
burek_sa_mesom
FK Sarajevo 08
rimke
na kurcu te nosam
ljoze01
Karma, zapamtite
Rizzle84
Ti samo pamtiš karnu
omer
Nije ovdje bilo ni p od penala, i bila bi nepravda velika da je Sarajevo pobijedilo u ovom mecu. To kazem, iako bih zarko zelio da Sarajevo osvoji titulu ove sezone, ali treba biti ipak realan u analizama spornih detalja. Siroki Brijeg je zasluzeno uzeo bod Sarajevu danas i ucinio uslugu Zrinjskom, ali ce vjerovatno uciniti uslugu i Sarajevu u iducem kolu ako na svojoj Pecari pobijede Zrinjskog. A na pobjedu moraju ici u tom mecu ukoliko zele zavrsiti na trecem mjestu na tabeli koje vodi u Evropu. Sve u svemu, prvenstvo ulazi u dramaticnu zavrsnicu, kako na vrhu, tako i na dnu tabele.
bebi
bravo Bilobrce :)))
__semso
a penala i govana
bebi
vijetnamska mafija xD
Analiticar
Bravo musemicu hahahahahahhahahahahhahahhahahahahhahah
lintus
Ispravak, ovo nije promasen vec obranjen penal...
Haroni
Aaalljjjoooo rvatski pametnjakovicu, ispravka je da ti fali slovo "d". Do sada niti jedan penal nije obran
gromovnik2
Od cega ili koga? Obrana je vazda bila, a ne oDbrana.
Haroni
Jest ali u kurcu i za pojedince sa manjka inteligencije
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.