Pogledajte kako je Bilobrk nadmudrio Velkoskog i rastužio Koševo

Gosti žestoko protestovali

Pogledajte kako je Bilobrk nadmudrio Velkoskog i rastužio Koševo

U posljednjim momentima susreta Sarajevo - Široki Brijeg na Koševu dosuďen je jedanaesterac za domaće.

Bordo tim je dobio penal u 95. minuti uz proteste gostiju koji su smatrali da je sudija pogriješio, ali Velkoski nije iskoristio najstrožiju kaznu.

Golman Širokog Brijega mu je odbranio i susret je odmah završen.

Pogledjte i sami kako je to sve izgledalo.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

omer
Nije ovdje bilo ni p od penala, i bila bi nepravda velika da je Sarajevo pobijedilo u ovom mecu. To kazem, iako bih zarko zelio da Sarajevo osvoji titulu ove sezone, ali treba biti ipak realan u analizama spornih detalja. Siroki Brijeg je zasluzeno uzeo bod Sarajevu danas i ucinio uslugu Zrinjskom, ali ce vjerovatno uciniti uslugu i Sarajevu u iducem kolu ako na svojoj Pecari pobijede Zrinjskog. A na pobjedu moraju ici u tom mecu ukoliko zele zavrsiti na trecem mjestu na tabeli koje vodi u Evropu. Sve u svemu, prvenstvo ulazi u dramaticnu zavrsnicu, kako na vrhu, tako i na dnu tabele.
17 0
ljoze01
Karma, zapamtite
0 11

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije