Pogledajte kako su igrači Liverpoola slavili nakon poraza Manchester Cityja

Konačno su postali prvaci Engleske

Pogledajte kako su igrači Liverpoola slavili nakon poraza Manchester Cityja

E. Čaušević

Nakon 30 godina čekanja Liverpool je konačno postao prvak Engleske.

Klub s Anfielda je i zvanično osigurao naslov prvaka jer je Manchester City večeras u Londonu poražen od Chelseaja sa 2:1.

Zanimljivo da su igrači Liverpoola zajedno pratili večerašnju utakmicu na Stamford Bridgeu, a Oxlade-Chamberlain je objavio video kako su proslavili titulu prvaka.

Jasno je da slavlje igrača i navijača Liverpoola tek slijedi, ali sigurno da im je pao kamen sa srca što su konačno postali prvaci Engleske.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

BobPaisley
...najveci engleski klub svih vremena!!!
8 5
Tuzlasjever
Cestitke od navijaca Arsenala. Apsolutno zasluzeno ..
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi