Pogledajte kako su navijači Liverpoola ispratili posljednje sekunde ove sezone

Tuga je velika, ali...

Pogledajte kako su navijači Liverpoola ispratili posljednje sekunde ove sezone

Midhat Šljivak

Liverpool je ponovo ostao bez titule prvaka Engleske.

Ni nakon 29 godina Redsi nisu uspjeli da podignu trofej, a uzalud im je bilo i čak 97 osvojenih bodova ove sezone.

Ispred njih je sa bodom više završio Manchester City. Građani su osigurali naslov pobjedom nad Brightonom od 1:4 i ponovo su proslavili naslov najboljeg tima Engleske.

Redsi će tako svoju šansu čekati naredne sezone, kada će sasvim sigurno uz City ponovo biti najveći favoriti za naslov, a navijači tima sa Anfielda iz BiH su na kraju ipak navijanjem ispratili završne minute.

Oni su se danas okupili u Sarajevu kako bi ispratili zadnje kolo Premiershipa. Očekivali su da Brighton može napraviti čudo, ali se ono na kraju nije desilo.

Iako su navijači Redsa bili itekako tužni na kraju su ipak pjesmom i aplauzima ispratili završetak susreta sa Wolvesima i kraj sezone u Premier ligi.

Identična slika je bila i na Anfieldu. Igrači su ispraćeni aplauzima i jednostavno im se nema šta prigovoriti.

Mane, Salah i Aubameyang podijelili nagradu za najboljeg strijelca Premiershipa

Ono što je u posljednjim minutama bilo najzanimljivije je trka za najboljeg strijelca lige.

U toj borbi su učestvovali Mohamed Salah, Pierre-Emerick Aubameyang, Sadio Mane i Sergio Aguero, a na kraju su Salah, Aubameyang i Mane podijelili nagradu jer su postigli po 22 gola dok je Aguero imao jedan manje.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Mane i Aubameyang su postigli po dva gola u posljednjem kolu, dok je Aguero postigao jedan, a Salah je ostao bez gola.

Inače, prošle sezone je nagradu za najboljeg strijelca osvojio Salah pa je tako njemu ovo drugo uzastopno priznanje, dok su ga Mane i Aubameyang u Engleskoj osvojili po prvi put.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

sancolinii
ovo je smiješno majke mi.
2 0
rajvosa46
Simpatizeri naravno
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi