6

Komentari (6)

milozadrago
ako je trazio d a ode besplatno supacki od njega pa njemu je barsa dala sve i sad glumi majmuna. jest najbolji na svijetu ali ovde ispada ****o veliko i pao mi je u ocima. ajde zdravo d abog da nikad vise ne obukao dres barse.
protiv modernog fudbala
Mislis on je Barsi donio sve
milozadrago
nije on sam donio barsi. mnogo svi mi pricamo da je on donio barsi sve a zanemarujemo xavia iniestu i ostale igrace koji su igrali. za sve mu hvala ali ni jedan igrac nije veci od tima za koji igra.
milozadrago
barsa kad je harala europom tad su igrali xavi iniesta pike je bio mladji i jedan od najboljih stopera kao i buskez sto je bio najbolji defanzivni vezni. sad kad je dosao trener sa autoritetom trener koji trazi timsku igru a ne igru dodaj mesiju i cekaj.vidi messi da nece moci kao prije gurati svoje drugove u prvi olan vec po zasluzi.
spectron
Zaboravili ste reči da vam je to iz Španije charter letom donio burofax golub pismenoša i da je "nezvanično" :)
Lafo
Ovako to izgleda, za nas su hijeroglifi, ima li prevoda?
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti