Pogledajte Messijev zahtjev za raskid ugovora
Foto - EPA

Argentinac želi ići

Pogledajte Messijev zahtjev za raskid ugovora

Midhat Šljivak

Barcelona bi mogla ostati bez Lionela Messija.

Legendarni fudbaler zatražio je jučer odlazak iz kluba i to je učinio putem burofaxa.

Argentinski mediji objavili su i izgled burofaxa kojim je Leo tražio odlazak.

Ovako on izgleda:

"Ovim pismom, ja, Lionel Andres Messi Cuccittini, pristajem da raskinem ugovor koji me veže trenutno za vaš klub, a koji je naveden u klauzuli broj 24.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Cijenim sve mogućnosti za moje napredovanje i profesionalnu pripremu koju mi je klub pružao dok sam bio u njemu. Naučio sam kako da koristim svoj tehnički i ljudski profil u potpunosti, ali moji neki osobni razlozi su donijeli ovu tešku odluku za koju se nadam da će uprava primiti na najbolji način."

Danas će se sasvim sigurno dosta toga znati...

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

spectron
Zaboravili ste reči da vam je to iz Španije charter letom donio burofax golub pismenoša i da je "nezvanično" :)
8 3
milozadrago
ako je trazio d a ode besplatno supacki od njega pa njemu je barsa dala sve i sad glumi majmuna. jest najbolji na svijetu ali ovde ispada ****o veliko i pao mi je u ocima. ajde zdravo d abog da nikad vise ne obukao dres barse.
1 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi