Pogledajte najnovije kvote za osvajanje Lige prvaka: Šta je sa Real Madridom?
Real Madrid je u posljednjih pet godina četiri puta bio prvak Evrope te se kao takav sigurno ne smije otpisati.

Jesu li Kraljevi podcijenjeni?

Pogledajte najnovije kvote za osvajanje Lige prvaka: Šta je sa Real Madridom?

Kako se grupna faza Lige prvaka bliži kraju, tako polako postaje jasnije i jasnije koje će se ekipe do kraja sezone boriti za trofej prvaka Evrope, odnosno koje ekipe imaju najviše snage za to. 

Svjetske kladionice iz kola u kolo mijenjaju kvote kada je u pitanju pobjednik Lige prvaka, a trenutno najviše šanse za to ima Manchester City sa kvotom 5,5. Odmah iza je Barcelona sa kvotom od 6,00, pa slijedi Juventus sa 7,00.

Na četvrtoj poziciji su dvije ekipe - Liverpool i Bayern sa kvotom 10, a slijedi PSG, pa tek onda Real Madrid na kojeg kladionice nude kvotu čak 12,00.

Podsjetimo, Real je u ovoj fazi prošle sezone također bio u vrlo slaboj formi i nije bio u krugu prvih favorita za titulu prvaka Evrope, ali je na kraju protiv svih kladioničarskih proračuna uspio da se popne na tron.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Da li su Kraljevi ponovo podcijenjeni ili je s razlogom postavljena ovako visoka kvota, procijenit sami. Podsjetit ćemo vas daje Real Madrid tri godine zaredom osvajao ovaj prestižni trofej.

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

epa
4 puta za redom osvojiti ovo takmicenje bi bilo previse cak i za real madrid...
16 4
ArminA
Navijam za Real ali mislim da bi Liga Sampiona izgubila smisao ako opet Real osvoji . U fudbalu je sve moguce ali su za to minimalne sanse ...
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi