Pogledajte nedozvoljenu poziciju na koju su se žalili iz Slobode

Da li su Tuzlaci oštećeni na Koševu?

Pogledajte nedozvoljenu poziciju na koju su se žalili iz Slobode

S. Mlaćo

Jedan od derbija 14. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine sinoć je odigran na stadionu Koševo. 

Sarajevo je savladalo Slobodu 1:0 pogotkom Krste Velkoskog, a iz Slobode su imali mnogo primjedbi na suđenje sudijske trojke koju je predvodio Dragan Petrović.

Tuzlaci su se žalili na poništeni pogodak Smajića u drugom dijelu, ali i na situaciju iz prvog dijela kada je Alispahić gurnuo loptu u prazan prostor, a Baraban sam krenuo na golmana Kovačevića, međutim pomoćnik Sreten Udovičić je signalizirao ofsajd poziciju. Po snimku se čini da je Udovičić ipak pogriješio..

U video prilogu možete pogledati taj detalj...

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Alkma
E moj sudija sta ti nevidis
13 10
MirzaBarucic
I onda kazu da se Zelji namjesta =) Smijesni rezimci, pravo.
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi