Nemiran kraj

Pogledajte nerede u Zenici iz ugla naše kamere

Edmir Škorić

Kraj meča između Bosne i Hercegovine i Grčke nije bio nimalo prijatan.

Susret je završen bez pogodaka, a onda su krenuli obračuni na terenu i na tribinama. Igrači su se međusobno "zakačili", Džeko je imao šta da kaže svom klupskom suigraču Manolasu, a i ostale njihove kolege pokušavale su da 'istjeraju pravdu'.

Nervoze je bilo tokom čitavog meča, nekoliko grubih startova, nekoliko igrača s obje strane je povrijeđeno i sve je bilo samo ne fair-playa na stadionu u Zenici.

Sve u svemu, na kraju je spriječen veći sukob, a nama ostaje da žalimo za propuštenim šansama. Pored toga, došlo je i do nereda među igračima Grčke i zaštitarima, ali na kraju se sve završilo bez nekih većih incidenata, barem koliko je naša kamera uočila.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za SP:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi