Pogledajte nevjerovatnu grešku Balte i gol Shakhtara za 2:0

Igra Sarajeva se u potpunosti raspala

Pogledajte nevjerovatnu grešku Balte i gol Shakhtara za 2:0

E. Čaušević

Sarajevo i Shakhtar igraju trenutno pripremnu utakmicu u Antaliji.

Bordo klub igrao je dosta dobro u prvih 25 minuta utakmice, ali onda su doživjeli veliki pad u igri što su igrači Shakhtara itekako iskoristili.

Ukrajinski klub do prednosti je stigao u 28. minuti kada je spektakularan gol zabio Stepanenko koji je sa 25 metara udaljenosti loptu poslao u rašlje Šahinovića za 1:0.

Samo pet minuta kasnije na semaforu je bilo 2:0. Nevjerovatnu grešku napravio je Balta koji se poigravao na vrhu kaznenog prostora. Dodao je loptu Traoreu koji ovaj poklon nije propustio.

Međutim, to nije bilo sve u prvom poluvremenu od Shakhtara koji je uspio u 36. minuti da dođe do prednosti od 3:0.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Odbrana Sarajeva ponovo nije najbolje reagovala, a lopta dolazi na kraju do Stepanenka koji pogađa mrežu Šahinovića i povisuje na 3:0.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

stole
To su ta divovska pojacanja kad ih dovedu pisu auu igracina kone na aparatima itd i mi bi nastradali od Sahtara i svaka nasa ekipa ali pitari ne pravite od ovih amaterskih pojacanja neke igracine jer ko god dodje da igra u nasu ligu amater je kao i liga citava
2 3
zgembo.popuslic
Kad se on prepadne na prijateljskoj utakmici pa ovako reaguje, sta ce bit u zvanicnoj
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti