Ovo ne brane ni tri golmana: Čudesan gol na meču Sarajeva i Shakhtara

Stepanenko pogodio rašlje

Ovo ne brane ni tri golmana: Čudesan gol na meču Sarajeva i Shakhtara

E. Čaušević

Fudbaleri Sarajeva igraju trenutno prijateljsku utakmicu u Turskoj protiv ukrajinskog Shakhtara.

Za klub s Koševa ovo je druga pripremna utakmica u Antaliji nakonj što su prije nekoliko dana pobijedili Minaj iz Ukrajine sa 2:1 nakon preokreta.

Jasno je da je Shakhtar veliki favorit u današnjoj utakmici, ali Sarajevo je pružilo dosta dobar otpor u prvih 25 minuta meča.

Ipak, Ukrajinci su u 28. minuti uspjeli da dođu do prednosti kada smo vidjeli zaista spektakularan pogodak.

U centru pažnje našao se kapiten ukrajinske ekipe Stepanenko koji je sa nekuh 25 metara pogodio rašlje gola Sarajeva za 1:0, te zaista golman Šahinović u ovoj sitauciji nije imao nikakvih šansi.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Samo pet minuta kasnije Shakhtar je udvostručio svoju prednost. Igrači ukrajinskog kluba iskoristili su grešku odbrane Sarajeva, a lopta je došla do Traorea koji bez problema s nekoliko metara matira Šahinovića.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

veliki73
Galaktikosi Hhhahaaaa
4 7
Ajax11
Igra ekipa sa 50-60 Mio budzeta protiv ekipe koja ima 5 Mio budzeta! Uz to valja 8 novi igrača uigrati…veze vi nemate koji odmah samo rezultat vide
5 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi