Pogledajte nevjerovatnu zbirku automobila Sergia Aguera koji vrijede ukupno 760 hiljada funti

Argentinac je potrošio dosta novca na automobile

Pogledajte nevjerovatnu zbirku automobila Sergia Aguera koji vrijede ukupno 760 hiljada funti

S. Pašalić

Zvijezda Manchester Cityja Sergio Aguero ima nevjerovatnu zbirku automobila u svojoj garaži.

Argentinac ima sedmičnu platu u ekipi sa Etihada od 250 hiljada funti, pa i ne iznenađuje veliki broj skupocijenih automobila koje posjeduje.

Njegov Lumma CLR SV Range Rover je jedan od najglamuroznijih modela koje nude proizvođači SUV-a, a njegova cijena se kreće oko 150 hiljada funti.

Aguero također ima Ferrari GTC4 Lusso, a u prošlosti je bio viđen za volanom Lamborghinija Aventadora, i pored posebno modifikovanog Nissan GT-R super automobila.

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi