44

Komentari (44)

Nele.
Pobjeda na Kosevu za titulu, aBd. Zeljo sampion!
NEUTRAL
Zrinjski,Sarajevo,gube u Zenici,Čelik uzima bod Osimu na smrdljivoj Grbavici! Gazi Pitare,Ultrase a naravno male plave štrumfove!! Rz88!
Ters
koja boles'. Guzni haveri pitara. Pljuc
AZAZAZAZ09
NAPRIJED VELEŽE U NOVE POBIJEDE!!!
Benjamingst
Sarajevo ako pobjedi Zelju polako al sigurno idu ka privaku BiH
Bit ce gusto bit ce 0:2
I Željo ako pobjedi torpedo polako al sigurno koraca ka tituli.
manijaci
Nažalost moramo titulu proslavljat u Doboju !! Al probat cemo to ranije rijesit da je na nasoj lijepoj Grbavici proslavimo aBd !!!
The_maniacs87__
Jest drama onaj krov ori se ko anfield
BlueBoys
SVE PREGAZIT KO PLITAK POTOK...:)
ALLSTAR
Sarajevo u Zenici proslavlja Čelikov ispadak iz lige i titulu heheheh
E.Car
Tarik_
Nauči pravopis i gramatiku...
ALLSTAR
Sta se vi pravite Bosanski jezik vi knjizevnici neki
E.Car
Moći ćeš slaviti Čelikovo ispadanje i Željinu titulu!!!! Ovako se piše!!!! Bez pravopisnih grešaka!!!!
TheSorrow
Sve ispod 20 hiljada na derbiju je sramota
E.Car
Željo ima odličan raspored, 7 utakmica u Sarajevu, gostujemo Zvijezdi i Mladosti. Sarajevo nam daje protivnika. Nemože bolje.
E.Car
A prva 4 kola u Sarajevu igramo.
Rekorderi
Slažem se. Vidio sam prije 10-ak dana raspored i ne bih sam bolje izabrao. Samo ozbiljan pristup jer ovo poigravanje večeras nas je moglo skupo koštati.
E.Car
Samo da budemo na nivou, prilike se moraju iskoristiti. Raspored je pravo dobar.
Bit ce gusto bit ce 0:2
Nije to bilo poigravanje vec ocita glupost i neznanje Veselinovica i propast Lendrica.
BetonskiMozgovi
Ma bitnije da se naguzite svojoj toploj braći pitarima, za nas manje više kako ćete..
Haroni
Odličan raspored za Velež. Šlag na tortu dobit komšije pod BB
Bit ce gusto bit ce 0:2
Kakav bolan Fk Uborak? Pa ko to jos prati?
Velezovac231
Opet cemo pokvarit slavlje strumfovima pred kraj prvenstva
BlueBoys
Bit ce gusto bit ce 0:2
Fk Uborak ce opet napunit stadion Vrapčićanima.
AjdinVL
Šteta zbog derbija jer Grbavica ima puno bolji teren. Plus još ovi krovovi i sve što su uradili mislim da bi puno bolja atmosfera bila na Grbavici, ali eto šta je tu je.
LeonBenko
Puno vise navijaca ce biti na Kosevu a teren je u 5 deka !
Fareus1921
Oj teren u 5 deka ???hahaha
E.Car
Benko večeras su preorali teren igrači obje ekipe a ništa se nije promjenio. Pored zenice najbolji u drzavi. Ali mi volimo pobjediti na kosevu.
LeonBenko
I jucer na Kosevu isto, umjesto 10 milja na grbavici od toga 9 plavih na Kosevu ce bizi minimum 15 , minimum 5 vasim 10 nasih i 3-0 ???
user1582962195
Ko i zadnji put što je bilo??????
Halilovich
Dobiti cete 1557 karata, i to vam je previse. Godinama vi nas ****te sa kartama na grbavici, sada je red da gledate malo utakmicu ispred malih ekrana. Lijep pozdrav i uzivaj u prvenstvu do kraja. Nadam se da se neces mnogo razocarati. Ipak, zivot ide dalje. ;)
E.Car
@Halilovich Ne bih volio da vas obrukamo kad vam damo sljedeći derbi čitav sjever nećete ga ni pola napuniti. Sad imamo natkriven istok i komotno svi starosjedioci sa sjevera mogu tu.
Halilovich
@E.Car jel ti to furka neka, kao da mi ne mozemo napuniti tribinu jednu nastadionu koji prima 10 000?
Decko na zeljinu utakmicu nije doslo 20 000 ljudi ima vec 5 godina ako ne i vise.. Dok ti ja mogu nabrojati 7+ utakmica sarajeva sa preko 20 000.
Doduse zeljo i nije igrao europu nesto puno u zadnje vrijeme..
P.S. mozete napraviti organizovano gledanje utakmice na "natkrivenoj tribini". To bi vam top bilo!! ;)
E.Car
@Halilovich Pa pogledaj koliko vas je bilo na zadnjem derbiju, pogledaj koliko vas dolazi na utakmice kroz čitavu sezonu a koliko na željine utakmice. Živi bili pa vidjeli. Eto vam za 2 kola prilike da se pokažete. A možda i da se iskupiti za zadnje dvije katastrofe.
Halilovich
@E.Car koliko se sjecam, po zvanicnim podacima NSBIH bilo je 15000 na derbiju, od toga vi ste imali 3000 karata?? Ispravi me ako se varam. Sve u svemu nama utakmica protiv zelje jednako je bitna kao i protiv mladosti. Kako god odigrali uvijek prvi budemo ;)
BlueBoys
Haj nabroji sviju ti barem 3 utakmice....xaxaXa...ono prica o posjeti kluba koji je dokazano sezanoma vec DRUGI NAJGLEDANIJI FUDBALSKI TIM U REGIONU....kad smo vec kod gledanja derbija na tribini sjeti se Zijada Blekica kad vam je uzeo po pet maraka da gledate derbi na projektoru na sjeveru... xaxaXa...nesto vi bojkotovali... a .jos nije ni natkrivena tribina jos uvjek NIJE , A kod nas barem jeste...Smrc...:) XaxaXa
Halilovich
@BlueBoys Evo ti jedna ne europska, 2015 Sarajevo Sloboda.. Recimo 25 000. Recimo 2 pune grbavice je to. O europskim necu da pricam od Lecha, Atalante, GLadbacha, Celtica.. Hoces jos?? Ili ti je muka da nabrajam ove europske timove?? :)
Ima ih tu jos u zadnjih 5 godina samo, a da ne nabrajam ove od ranije, recimo Basel, Dinamo kijev, besiktas, rapid bukurest, cluj, genk, Levski, Helsingborg.. Hoces jos ili da stanem, da ti mozes nabrojati Newcastle i Malagu kao svaki posten manijak! ;) ugodno vece ti zelim
BlueBoys
Sto bi mi bila muka sine...:) napunite Kosevo pa se javite onda....:) Newcastle....dobro si se sjetio valjda ti muka sto smo mi napunili lavor a vi nikad niste...xaxaXa....postedi me nabrajanja timova i s kim ste igrali i imali mizernu posjetu to me ne zanima...:)
Bit ce gusto bit ce 0:2
Jest u 5 kila blata.
Bit ce gusto bit ce 0:2
Ma znao je Željo pobjediti bez navijaca uopce.(Kajtaz 0:1)
Bit ce gusto bit ce 0:2
Nikad za nikad se oni nece pomaci iz onog ćoška.
Bit ce gusto bit ce 0:2
Pa moze se nabrajati od veceg ka manjem...Atalanta 8, M'Gladbach 7,Bazel 6, Besiktas 5, Sartid Smederevo 4,Zaria 3,Kukesi 2 i Zeta 1.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.