Pogledajte reakciju Jorginhove majke kada je vidjela njegov dres u radnji Chelseaja

Emocije je savladale

Pogledajte reakciju Jorginhove majke kada je vidjela njegov dres u radnji Chelseaja

Italijanski vezni fudbaler Jorginho ovog ljeta je dres Napolija zamijenio dresom Chelseaja, a to je očigledno bilo ispunjenje sna za njegovu majku.

Na internetu se ovih dana pojavio veoma zanimljiv video na kojem se vidi kako Jorginhova mama Maria Tereza Freitas ulazi u zvaničnu radnju Chelseaja, a jedan dres joj naravno privuče pažnju.

Naravno, riječ je o dresu njenog sina koji je u londonskom klubu zadužio broj 5, a nakon što je njegova majka isti ugledala u radnji, nije mogla sakriti suze.

"Kada shvatite da se svaki trud isplatio i da sve nije bilo samo san", napisala je Maria Tereza uz video koji je postavila na društvene mreže.

Inače, Jorginhova majka je imala veliki uticaj na njegovu karijeru jer ga je između ostalog i naučila da igra fudbal, a ovim sportom se i sama bavila svojevremeno.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi