Pogledajte reakciju Modrića kada su mu novinari dobacili da je osvojio Zlatnu loptu
Modrić je osvojio nagradu za najboljeg igrača Svjetskog prvenstva, kao i naghradu za najboljeg igrača Evrope. Hoće li osvojiti i za najboljeg igrača svijeta?

Nakon sinoćnje utakmice protiv Rome

Pogledajte reakciju Modrića kada su mu novinari dobacili da je osvojio Zlatnu loptu

Hrvatski reprezentativac Luka Modrić imao je zanimljiv susret sa novinarima nakon sinoćnje utakmice protiv Rome u Ligi šampiona.

Podsjetimo, njegov Real je pobijedio Vučicu u gostima sa 2:0, a nakon meča, u mix zoni, jedan od novinara je dobacio Modriću da je navodno osvojio Zlatnu loptu.

Luka se na to samo nasmiješio i nastavio dalje prema klupskom autobusu.

Pogledajte kako je to izgledalo:

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

karlhajncbrazzzo
Igrač koji je igrao u bh. ligi osvojio Zlatnu loptu. Nije mala stvar!
13 1
damir1122
Nezasluzeno
1 8

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi