13

Komentari (13)

bugx
Ibri je amater sose iz dubrava krojio tim preko menadzera, pa sada ima 9 igrača koji su višak i koji ne igraju, sa ovim timom on bi bio u top 5
KlaCkaLica11
Nije istina ZSC je Ibrina agencija i M.K je Ibrin menazder ne branim Sosu ali tako ti je po meni je Ibro los trener svaka njegova ekipa u drugom pol. Ima padove dosta je slab takticki
Dena33
Koji amater sose sta pricas ti ?
MLADOST
Svaka čast Ibro, napredak je itekako vidljiv.
nijepoznat
adaStolac
Pricajte vi sta hocete, covjek pravi ekipe, trazi mlade igrace..uigrava, jos da moze protiv sudija. Lahko je vodit sarajevo, zelju, zrinjski..imas 20 jakih igraca za nase uslove, i opet naguzove dobijaju. Volio bi vidit ibru sarajevu, proseto bi se ligom sigurni budite.
VELEZ
Volim i cijenim ibru ali on ima veliku gresku u njegovoj taktiku. On igra za samo jedno polovrijeme, svaku utakmicu gura igrace da daju svoj maksimim prvo polovrijeme i onda izgube u drugom poluvremenu. Covjek ne zna da se trebaju igraci stedit i da kroz citavu utakmicu odigraju da valjaju. Iste greske je pravio u velezu ko sto sada pravi u mladost.
adaStolac
VELEZ neznam odakle ti to. Velez je pod ibrom bolje igrao druga poluvremena, cak je igrao dobar fudbal i na pocetku premijer lige, ali je imao bas limitiranu obranu. Da je imao sve ove igrace na raspolaganju sto ih sad ima fedja, mislim da bi imao iste rezultate, ali to necemo nikad saznat. Pod fedjom ja fajic skroz zapostavljen, a kod ibre se sve vrtilo oko fajica.
KlaCkaLica11
Majstore vrtilo se oko Fajica ali u Federalnoj sa poluamaterskim stoperima
Alpasinacxx
Protiv Borca moraš planirati i jedan penal za Vranješa.
zmijuga
sve skontao ??
SrcuDragaBojaPlava
BobPaisley
...Ibro zvani Mourinho :D
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.