Pogledajte taktiku koju je Ibro Rahimić nacrtao svojim igračima pred susret protiv Borca

Trener Mladosti se spremio vrlo dobro

Pogledajte taktiku koju je Ibro Rahimić nacrtao svojim igračima pred susret protiv Borca

Ekipa Mladosti iz Doboja kod Kaknja danas je uzela bod ekipi Borca koji je bio u nizu od pet uzastopnih pobjeda. u Premijer ligi BiH.

Trener domaćih Ibro Rahimić morao se posebno spremiti za ovaj susret obzirom da je Borac ekipa s najboljom formom u ligi, a SportSport je došao do fotografije koja najbolje pokazuje kako je Rahimić na papiru igračima nacrtao ono što je zamislio da rade na terenu.

Na kraju mu je dosta stvari i pošlo za rukom, posebno u drugom poluvremenu, jer je Mladost upravo tada došla do poravnanja a i pored toga stvorila nekoliko dobrih prilika i bila bliža pobjedi.

Definitivno možemo reći da su se u Mladosti dobro spremili za ovaj meč te da je sama analiza urađena na pravi način.

Inače, ova ekipa se još uvijek nalazi na pretposljednjem mjestu u Premijer ligi sa 13 osvojenih bodova poslije 16 utakmica.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

U nastavku možete pogledati kako je izgledala taktika Ibre Rahimića:

Zaprati FK Mladost Doboj Kakanj, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Mladost Doboj Kakanj Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Alpasinacxx
Protiv Borca moraš planirati i jedan penal za Vranješa.
16 1
adaStolac
Pricajte vi sta hocete, covjek pravi ekipe, trazi mlade igrace..uigrava, jos da moze protiv sudija. Lahko je vodit sarajevo, zelju, zrinjski..imas 20 jakih igraca za nase uslove, i opet naguzove dobijaju. Volio bi vidit ibru sarajevu, proseto bi se ligom sigurni budite.
5 8

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi