Pogrebnjaku slijedi otkaz u Dinamu zbog utakmice Juventusa i Intera

Otkrila ga fotografija sa stadiona

Pogrebnjaku slijedi otkaz u Dinamu zbog utakmice Juventusa i Intera

Napadač moskovskog Dinama Pavel Pogrebnjak suočava se sa otkazom u klubu zbgo bizarnog razloga.

Naime, on je početkom decembra mjeseca prošle godine prisustvovao utakmici između Juventusa i Intera u Torinu, a baš tog dana je njegov Dinamo igrao meč ruskog prvenstva protiv Anžija na kojem se Pogrebnjak nije pojavio.

Ruku na srce, on uopšte nije u planovima ovog ruskog kluba ove sezone i prije utakmice proitv Anžija četiri meča zaredom uopšte nije bio u konkurenciji za tim. Ipak, njegova fotografija iz Torina sa meča Juventusa i Injtera tek se ovih dana pojavila na internetu i to bi mu mogao biti veliki problem.

Kako javljaju inostrani mediji, Dinamo je pokrenuo istragu oko ovog slučaja i očekuje se da bi nakon iste trebao otpustiti svog napadača.

Podsjetimo, Pogrebnjak je tkom karijere promijenio veliki broj klubova, a između ostalog igrao je za Spartak iz Moskve, Zenit St. Petersburg, Stuttgart i Fulham.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti