Pohvale Salihoviću nakon debija za HSV
Foto: EPA

Oglasio se sportski direktor

Pohvale Salihoviću nakon debija za HSV

  Nekadašnji reprezentativac BiH Sejad Salihović upisao je u petak službeni debi za Hamburger SV. 

Salihović je u utakmici protiv Hannovera priliku dobio u 60. minuti, a za vrijeme provedeno na terenu ulijevao je sigurnost u veznom redu i držao sve konce u svojim rukama. U klubu su njegovim izdanjem vrlo zadovoljni.

"Sejad je na terenu djelovao veoma sigurno, imao je sve u svojim rukama i nogama. Miran je na lopti i donio nam je određenu sigurnost u igri", kazao je sportski direktor Hamburger SV-a Jens Todt, prenose njemački mediji.

Zadovoljstvo nije skrivao ni sam Salihović. 

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

"Dugo nisam igrao, ali sve u svemu, bilo je dobro. Očekivao sam da ću priliku dobiti s klupe. Moja dužnost je da ekipi pomognem svojim iskustvom", istakao je ovaj 32-godišnji vezni nogometaš. 

Vrijedi podsjetiti da je Salihović u Hamburger SV stigao ove sedmice kao slobodan igrač, nakon što je prošle sezone igrao za švicarski St. Gallen. 

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi