Pojačanja će sigurno biti: Kako bi Tottenham mogao izgledati sa Mourinhom?

Mjesec dana je do prelaznog roka

Pojačanja će sigurno biti: Kako bi Tottenham mogao izgledati sa Mourinhom?

Midhat Šljivak

Jose Mourinho preuzeo je danas ekipu Tottenhama.


Nakon što je otpustio Mauricija Pochettina, prvi čovjek Spursa je ekspresno dogovorio saradnju sa Mourinhom, koji se tako nakon 11 mjeseci vraća menadžerskom poslu.

Iako je tek stigao na novu poziciju, engleski mediji već uveliko špekulišu o ekipu kojom će raspolagati Mourinho. Tottenham ima odličan tim, ali pretpostavlja se da će u januaru stići i određena pojačanja.

The Sun tvrdi kako bi Spursi posebno mogli da pojačaju svoj ofanzivni dio ekipe i da će pokušati da dovedu Brunu Fernandesa i Paula Dybalu.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Oba fudbalera su se povezivala sa Tottenhamom i tokom ljeta, a vidjet ćemo hoće li ih uspjeti dovesti u januarskom prelaznom roku.

Sigurno je da će Jose tražiti pojačanja, a vidjet ćemo hoće li mu ih Levy i priuštiti.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi