15

Komentari (15)

Đuka
J.ebem te bosno j.ebem te ja, Hrvatska moja domovina!
JPZ
Za Prazninu: Protiv HŠK Zrinjskog radi njegovo vodstvo i politika HDZ-a BiH. Molim te odgovori: Po čemu je Zrinjski Hrvatski športski klub? Od svih BiH klubova meni je najdraži upravo HŠK Zrinjski, ali po čemu da prepoznamo da je on Hrvatski športski klub?
Prazina
Za JPZ(jugoslovensku poljoprivrednu zadrugu):Po tome što je najbolji, po tome što je šampion, jer hrvatski znači drugi najbolji na svijetu.
JPZ
Gospodine Praznina. Prvo. Ipravka netočna navoda. JPZ ne znači Jugoslavenska poljoprivredna zadruga. Drugo. HŠK Zrinjski je prvak i je najbolji. Tu se slažemo. Ja se radujem uspjesima Zrinjskog možda više i od tebe samoga. No to nije bitno u mojoj priči. Međutim, žao mi je što gotovo svi BiH klubovi imaju više Hrvata u ekipi nego tvoj, ali i moj HŠK Zrinjski. Nadam se, da si sada svatio što sam htio reći. Nakon svega, izgleda da si ti puno bliži jugoslavenskoj poljoprivrednoj zadruzi nego ja. Ovo je mala šala, pa se nadam da se nećeš naljutiti?
JPZ
Sorry Prazina.
Prazina
Dakle, od svih bh, hrvatskih i svih na svijetu Zrinjski mi je najvažniji klub bez ikakvih dodatnih ALI. A to što u klubu igraju igrači različitih nacija, boje kože i neznam šta još to me nimalo ne smeta sve dok god smo najbolji, dok smo šampioni, dok smo jaki i igramo pravo. Jedino Zrinjski!
Prazina
Hahahaha, ne samo da si jadan admine, blago si i zaostao u glavi. Bar pogledaj malo šta radiš i kako ekstremno nabijaš kontru? 0:33, 0:38, 39:0.........stvarno nisi normalan. Ko te zaposli tako glupa da mi je znati?
Prazina
Kako ovi iz redakcije brišu pozitivne, a nabijaju negativne i obratno, sve samo protiv Zrinjskog. Koji ste vi ološ od admina tačno ću da se odjavim s ovog portala
Prazina
Sramota koliko negativnih ocjena i fašističkih komentara od istočne strane na svaki spomen najvećeg BiH kluba, od istih onih koji svršavaju na svaki spomen onih drugoligaša iz Vrapčića.
Merlin
Tek smo počeli....
JPZ
Zrinjski je sve pomalo, sli samo nije Hrvatski športski klub.
Prazina
Zrinjski je šampion s najviše titula u Premijer ligi i to je jedino važno. Samo jako. Idemo dalje...
milivoje
Ako su ovo pojacanja,e onda ste se pojacali :-)
hdhdui
Vidit ces kad budu slavili titulu jesu li pojacanja ili nisu
Đuka
Đe ste sad dušebrižnici?
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.