Pojačao se i Široki Brijeg, trojica novih igrača na Pecari

Zvanično potvrđeno

Pojačao se i Široki Brijeg, trojica novih igrača na Pecari · Zvanično

Pojačanja za drugi dio sezone u Premijer ligi BiH danas je zvanično predstavio i NK Široki Brijeg.

Plavo-bijelima se priključio 27-godišnji hrvatski nogometaš Zvonko Pamić koji je rođen u Istri, a iza sebe ima prilično bogatu karijeru, tokom koje je igrao za Dinamo, Duisburg, Freiburg, Bayer (L)...

Posljednji angažman je imao u Crnoj Gori, gdje je igrao za Titograd, a po isteku ugovora odlučio je prihvatiti ponudu s Pecare i u nastavku sezone će predstavljati veliko pojačanje za Široki Brijeg.

Osim Pamića, novi igrači na Pecari su Mato Stanić (20) i Borna Petrović (21) koji u Široki Brijeg stižu na posudbu iz Dinama do kraja sezone.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Stanić je ujedno i ponikao u Širokom Brijegu, odakle je je 2016. godine otišao u zagrebački Dinamo, gdje je nastupao u omladinskim kategorijama i za drugu momčad koja se takmiči u 2. HNL. Petrović je mladi napadač koji je ponikao u Lokomotivi odakle je prešao u Lučko, a kasnije u Dinamo. Posljednji klub bio mu je NK Rudeš.

Zaprati NK Široki Brijeg, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Široki Brijeg Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Đuka
Jeb. o mu joca amsterdam mater
2 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi