Pojavile se fotografije zvijezde Aston Ville kako odlazi sa mjesta saobraćajne nesreće

Nakon što je navodno skrivio saobraćajnu nesreću

Pojavile se fotografije zvijezde Aston Ville kako odlazi sa mjesta saobraćajne nesreće

E. Oštraković

Policija je u Engleskoj pokrenula istragu nakon što su se pojavila fotografije kako zvijezda Aston VIlle, Jack Grealish odlazi sa mjesta saobraćajne nesreće.

Naime, na slikama se vidi njegov Range Rover koji se zabio u parkirana auta, te nogometaš koji odlazi sa mjesta nesreće.

Manje od 24 sata od incidenta Grealish je objavio video u kojem moli sve ljude da ostanu u svojim kućama, a čini se da je sam prekršio pravilo.

Cijeli slučaj je još uvijek pod istragom, a iz policije nisu htjeli da govore nikakve detalje o osobi koja je ovo uradila.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Također iz Aston Ville su odbili da komentiraju bilo šta vezano za ovu situaciju, te ostaje da vidimo da li je Grealish stvarno napravio ovu nezgodu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi