Pojavile se slike novog gostujućeg dresa Milionera: Neće dugo stajati u prodavnicama!

Zanimljiv dizajn

Pojavile se slike novog gostujućeg dresa Milionera: Neće dugo stajati u prodavnicama!

Footyheadlines.com donosi prve fotografije novog gostujućeg dresa Borussije Dortmund, koje potvrđuju da će Milioneri u novoj sezoni igrati u crnim dresovima na kojima će biti i "grafiti print".

Borussia Dortmund bi novi gostujući dres trebala pustiti u prodaju krajem juna ili početkom jula, a prve reakcije su odlične i vjerovatno novi crni dresovi neće dugo stajati u prodavnicama.

Kada su boje u pitanju, nije nikakvo iznenađenje da je gostujući dres Borussije dominantno crni uz par žutih detalja. Ono što ga čini jedinstvenim jeste print inspirisan grafitima i uličnom umjetnošću koji je Puma izabrala.

Gostujuću garnituru bi trebali upotpuniti crni šorcevi i štucne.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Zaprati Borussia Dortmund, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Borussia Dortmund Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

opasni_medo
zato je spojivo kad GAYiju zovu lovac
1 0
NKZ1922
Brutalno izgleda
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi