Pojavili se novi dresovi Tottenhama, navijači ogorčeni zbog domaće garniture

Nikako im se ne sviđa

Pojavili se novi dresovi Tottenhama, navijači ogorčeni zbog domaće garniture

E. Čaušević

Klubovi širom Evrope već se spremaju za novu sezonu iako tekuća još uvijek nije završena.

Međutim, zbog zgusnutog rasporeda već moraju razmišljati o narednoj sezoni, a to se prvenstveno odnosi na pripremanje izgleda novih dresova.

Pojedini klubovi su već obznanili kako će njihovi dresovi izgledati, a FootyHeadlines je objavio i kako će izgledati tri garniture dresova Tottenhama.

Navijači ovog kluba su ogorčeni jer im se ne sviđa kako izgleda garnitura u kojoj će se igrati domaće utakmice, a koja je zaštitni znak ovog kluba.

Što se tiče preostale dvije garniture one su dobile zeleno svjetlo od navijača i za mnoge izgledaju daleko bolje nego dres u kojem će igrati većinu sezone.

Potražite više informacija na temu Premier league:

 The green third kit for Tottenham

 The yellow away kit

Promo

Top Komentari

NKZ1922
uzas, ne zna se koji je gori
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti