Pojavio se snimak obračuna Torcide i Bad Blue Boysa

Zaustavili saobraćaj

Pojavio se snimak obračuna Torcide i Bad Blue Boysa

U srijedu su navijači splitskog Hajduka i zagrebačkog Dinama imali novi okršaj, a poprište događaja ovoga puta bila je autocesta Zagreb Rijeka. 

Bio je to još jedan u nizu obračuna Torcide i Bad Blue Boysa, i to nasred autoceste A1 kod tunela Sv. Marko blizu Karlovca. U ovome obračunu učestvovalo je oko 150 navijača koji su se uspjeli razbježati nakon žestokog sukoba prije dolaska policije.

Ipak, neko od učesnika u saobraćaju je uspio snimiti mali dio masovne tučnjave zbog koje je zaustavljen saobraćaj, a autor snimke je na forumima napisao kako je uspio snimiti dio nakon prvog okršaja, kada se BBB-i vraćaju u svoju traku autoceste, te kako je vidio jednog povrijeđenog člana Torcide.

Podataka o povrijeđenima nema jer se takvi, a bilo ih je, nisu prijavili u obližnje bolnice.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.