Samo za starije od 18 godina

Pojavio se snimak verbalnog obračuna Xhake i navijača Srbije

Svjetsko prvenstvo u Rusiji se bliži samom kraju. Hrvatska i Francuska će se boriti za zlato, dok će u duelu za treće mjesto snage odmjeriti Engleska i Belgija.

Susret grupne faze između Srbije i Švicarske je odavno pao u drugi plan, ali se sada pojavio snimak vrbalnog duela Granita Xhake i navijača Srbije na tribinama.

Svima je poznato kakve su tenzije vladale na ovoj utakmici i šta se sve doševalo. Politika se itekako umiješala u ovu utakmicu, a tenzijama su doprinijele i proslave golova Granita Xhake i Xherdana Shaqirija, dvojice švicarskih reprezentativaca porijeklom sa Kosova.

Švicarska je tada nakon preokreta savladala Srbiju sa 2:1, ali se od tada i selekcija Vladmira Petkovića oprostila od Mundijala. Snimak na kojem se mogu čuti psovke upućene Granitu Xhaki, po izlasku sa terena, od strane navijača Srbije, dok je švicarski fudbaler uzvratio stavljajući prst na usta i pokazujući rezultat utakmice, jasno pokazuje količinu netrpeljivosti koja je vladala tokom ove utakmice.

Top Komentari

Keno
Bravo srbi, pokazite svjetu o kojim seljacima se radi
16 1
Benjamingst
Dodadni ste vise
14 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi