Poker premijerligaških asova
Četvorka na kafi u hotelu u Razgradu: Nerazdvojni premijerligaški fudbaleri na okupljanju reprezentacije (Foto: T. Hebib)

Ljuti "neprijatelji"

Poker premijerligaških asova

E. Čaušević

U iščekivanju dolaska fudbalskih reprezentativaca iz evropskih liga, sa stručnim štabom u Razgradu borave tek četvorica fudbalera.

Četiri odabrana su Goran Zakarić, Elvis Sarić, Kenan Pirić, i Vedran Kjosevski - četiri premijerligaška asa.

Zakleti i ljuti "neprijatelji" s bh. oranica, fudbaleri Željezničara, Zrinjskog i Sarajeva vjerovatno su imali mnoge teme da obrade, ali većinom one vezane za trenutni poredak na premijerligaškoj tabeli.

Sariću vjerovatno i nije do neke priče, Zakarić i Kjosevski žele što prije zaboraviti subotu u Mostaru, pa je Pirić taj koji može da drži bank.

Trojica od četvorice igrača imala su priliku debitirati za reprezentaciju, Pirić ranije, Zakarić i Sarić na američkoj turneji, pa su imali priliku da se bolje upoznaju i druže. Ostalo je da Kjosevskog prihvate kao "svog".

Poziv četvorici premijerligaških igrača potvrda je opredjeljenja da se forsira domaće takmičenje, od čega bi profitirali i igrači koji bi sa ostalim vrhunskim fudbalerima poboljšali svoje performanse, a svakako i klubovi eventualnim unosnijim transferima u budućnosti.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi