Fudbaler Želje pred meč s Bugarskom

Zakarić: Puno znači za Premijer ligu što su čak četiri igrača na spisku

E. Čaušević

Bh. selekcija igra protiv Bugarske u petak u Razgradu prijateljsku utakmicu od 18 sati.

Pred ovaj meč bh. reprezentativac Goran Zakarić izjavio je da očekuje dobru igru i rezultat, iako su svi svjesni da je Bugarska dobra reprezentacija.

"Sretan sam i zadovoljan zbog novog poziva nakon turneje u Americi. Ostavili smo dobar utisak u te dvije utakmice. Drago mi je da sam tu, ima nas 3-4 iz Premijer lige i to puno znači za nas i ligu. Dat ću svoj maksimum u ovim utakmicama, zahvalan sam selektoru na pozivu i dat ću sve od sebe da ostvarimo što bolje rezultate u ove dvije utakmice, naravno ukoliko dobijem šansu".

O ekipi Bugarske:

"Sigurno da se radi o dobroj selekciji. Mi smo kompletni i to je sada neki drugi tim, pored ovakvih igrača sigurno da želimo ići na pobjedu i ako budemo dali maksimum mislim da možemo ostvariti dobar rezultat i prikazati dobru igru".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi