Policija silom razdvojila igrače i navijače, Carrasco prišao pretučenom navijaču i poklonio mu dres
Foto - EPA

Ludilo na ulicama Valladolida

Policija silom razdvojila igrače i navijače, Carrasco prišao pretučenom navijaču i poklonio mu dres

M. Šljivak

Atletico Madrid slavi naslov prvaka Španije.

Jorgandžije su slavile u Valladolidu sa 2:1 i došle su do 11. naslova prvaka, a nakon izlaska sa stadiona nastao je pravi haos.

Igrači madridskog tima odlučili su da titulu proslave sa navijačima i to su i učinili.

Ipak, nakon nekoliko minuta policija je odlučila reagovati. Odlučili su razdvojiti igrače od navijača i koristili su čak i silu.

Nekoliko navijača Atletica povrijeđeno je u sukobu sa policijom, a fenomenalan gest napravio je Yannick Carrasco koji je prišao navijaču koji je pretučen i poklonio mu je dres.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Možda i pretjerana reakcija policije koja je svim silama pokušala razdvojiti igrače od navijače

Top Komentari

krems_krems12
U svim ligama petice postoji jasan protokol prema kojem igraci nakon zavrsene utakmice odmah ulaze u autobuse i idu hotel. U svlacionici se i ne presvlace, vec onako u dresovima idu prema autobusu i dalje u hotel. Ovde su ocigledno protokol prekrsili igraci Atletica i na zalost svoje navijace "gurnuli u vatru".
2 11
Ady
Drago mi je da je AM uzeo titulu. Ali realno, to je uspio više zbog toga jer su Barca i RM bili jako ​loši. I onako loš RM je bio u opciji da osvoji titulu u zadnjem koluDrago mi je da je AM uzeo titulu. Ali realno, to je uspio više zbog toga jer su Barca i RM bili jako ​loši. I onako loš RM je bio u opciji da osvoji titulu u zadnjem koluDrago mi je da je AM uzeo titulu. Ali realno, to je uspio više zbog toga jer su Barca i RM bili jako ​loši. I onako loš RM je bio u opciji da osvoji titulu u zadnjem koluDrago mi je da je AM uzeo titulu. Ali realno, to je uspio više zbog toga jer su Barca i RM bili jako ​loši. I onako loš RM je bio u opciji da osvoji titulu u zadnjem kolu
0 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi