Policija trenera Benfica zamijenila sa navijačem

Dok je slavio titulu

Policija trenera Benfica zamijenila sa navijačem

Lisabonska Benfica je proteklog vikenda osvojila šampionsku titulu u Portugalu, svoju 33., a na ulicama Lisabona uslijedilo je veliko slavlje. 

Policija je osiguravala cijeli događaj proslave novog naslova prvaka, a navijači su uglavnom bili iza ograde. U jednom trenutku "maskirani" trener Benfice Jorge Jesus slavio je sa navijačima svog kluba, a kada se poželio vratiti na svoje mjesto jedan od policajca ga je zadržao na trenutak je nije odmah prepoznao stručnjaka Benfice koji je bio obavijen klupskim obilježjima, jer je prethodno preskočio ogradu koja je navijače dijelila od ekipe.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.