Gospodski potez

Poljaci, hvala!

19

Komentari (19)

Tz_Niko75
E sudije. U 10 min crveni i to gostujucoj ekipi. Usra utakmicu a mogla bot srvarno dobra tekma. Da je za crveni, jeste al se ne daje ovako rano
Jupp
Kakav bolan crveni, ovo je jadno! Zuti jeste bez razmisljanja ali crveni niposto!
douglasssy
Crveni karton niti po školskom niti nogometnom pravilniku nije. U situaciji kada je igrač jedini ispred golmana, i faulira igrača, golman se ne računa, već se gleda samo taj igrač koji je kao posljedni ostao u liniji odbrane. Tada se sudi crveni karton. U ovoj našoj situaciji, ovo je trebao biti čist žuti karton, prije svega zbog minute koju ti spominješ, zbog karaktera utakmice, kao i zbog činjenice da je pored bio još jedan naš igrač, tako da je to bila posljedna linija odbrane. Sudija je napravio grešku, koje je svjestan, te je pokušao kompenzirati tako što je žuti dosudio kada je bio faul na Džeki.
@Jupp ocigledno ne poznajes pravila u fudbalu, a to je: ako zadnji igrac u odbrani napravi faul pred golom onda je to automatski crveni karton, cim je sudija svirao faul morao je i pokazati crveni karton u ovakvoj situaciji nema zutog kartona. Mogu reci i da je Dzeko tragicar jer izgubio je loptu, onda je Ahmedhodzic morao spasavati, ali nazalost zbog toga je dobio crveni karton Ahmedhodzic.
I ovaj koji ti je dao lajk ocigledno ne poznaje fudbalska pravila, zalosno ljudi vole fudbal a ne poznaju fudbalska pravila.
Jupp
@Nogometas
Pravilo nije zadnji igrac!!! Vec broj odbrambenih igraca, putanja u kojoj se napadac krece i udaljenost od gola !!! Da i ti znas sada ove stvari, da opravdas naziv svog nick-a
Eh ebiga izgleda da ja i sudija mislimo isto, Ahmedhodzic je bio zadnji igrac u odbrani i sledja rusi Levandovskog koji naravno nije bio mnogo daleko od naseg kaznenog prostora. Naravno bilo je dosta takvih utakmica koje sam gledao i igrac je obicno dobiao crveni karton.
Tz_Niko75
Nije bio kriterij zadnjeg igraca, vec brutalnost starta kako je on izjavio. S ledja je isao na Lewija s 2 noge. Mada je i Lewa dobro isfolirao i iznudio crveni. Ne zaboravi da je Lewandovski naj igrac Evrope i da ga sudije moraju stitit.
Tz_Niko75
Pa dobro, i ja navijam za Bosnu ali treba bit realan. Sudija je usro, nije ga moro odmah pokazat. Vec zuti i opomena. Mozemo mi i lagat al nema nista od tog, valja ic dalje. Izgleda da je vecina djece ovdje, vidi se po konentarima
Tz_Niko75
Stariji su iskreniji i realniji iako istina boli. Da nije bilo crvenog bilo bi svasta
Tz_Niko75
Tacno tako, i vidjelo se da sudija nije pristrasan vec neiskusan. Nije mu moro pokazat crveni nakon prvog starta.
sslazio
Dolazi na naplatu nase postivanje himni na domacem terenu. Nekad smo zvizdali na svaku a sada samo na one na koje treba (Grcka, Izrael).
Jupp
Kome smo zvizdalo na himnu? Mi postujemo svaciju, siguran sam da bi i Srbiju (danas) ispostovali!
mer12
arkanovac otkaci
Bhf
Pa mi i nemamo himnu.Samo sto mi u nekim zamislima imamo,pjevamo jedna si jedina a muzika skroz kontra,isto kao da uz muziku Keme Montena pjevas pjesmu Halida Bealica.Nidje veze
sslazio
Licno se sjecam da se zvizdalo Grckoj (0-0) i Izraelu (3-1). Ostale sve u proteklih 10ak godina su docekane aplauzom.
Enver82
Ima li neko link
Shik
Sigurno x veceras
douglasssy
Da, svaka cast. Tacno su gospoda. Iznenadio sam se. :)
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.