Poljaci se testirali: Rybus se oporavio od korone, ali neće igrati protiv BiH

Svi testovi negativni

Poljaci se testirali: Rybus se oporavio od korone, ali neće igrati protiv BiH

Endin Čaušević

Fudbalska reprezentacija BiH igra sutra u gostima protiv Poljske meč 4. kola Lige nacija.

Zmajevi su danas doputovali u Wroclaw gdje će večeras odraditi posljednji trening pred sutrašnju utakmicu.

Pred ovaj meč oglasio se i Fudbalski savez Poljske iz kojeg su potvrdili da su se svi igrači i članovi reprezentacije testirali na koronavirus, te da su negativni.

Testirao se i Maciej Rybus koji je zbog korone propustio prethodne dvije utakmice protiv Finske i Italije. On je danas bio negativan, ali će svejedno propustiti sutrašnju utakmicu zbog pravila samoizolacije.

Potražite više informacija na temu UEFA Liga nacija:

"Svi testovi igrača i članova reprezentacije su negativni. Maciek Rybus je također negativan, ali će prema pravilima ostati u izolaciji u četvrtak i neće igrati protiv BiH", poručio je PR FS Poljske Jakub Kwiatkowski.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi