Poljubac u usta i strastveni zagrljaj Maradone i Teveza na La Bomboneri

Boca osvojila titulu

Poljubac u usta i strastveni zagrljaj Maradone i Teveza na La Bomboneri

Admin Čaušević

Po 28. put u klupskoj historiji Boca Juniors je postala prvak Argentine. 

Boca je to titule stigla golom Carlosa Teveza nakon minimalne pobjede nad Gimansijom iz La Plate koju sa klupe predvodi Diego Armando Maradona.

Prije utakmice ova dvojica su bili akteri scene o kojoj će se dugo pričati. Tevez je prišao svom idolu da se pozdravi, međutim uslijedio je poljubac i strastveni zagrljaj.

"Želim reći Carlitosu da ću uraditi nešto što će 'slomiti' sve", rekao je Maradona nekoliko dana pred utakmicu te tako praktično najavio sinoćnji poljubac između dvije legende Boce.

Inače, Mardona je na La Bomboneri dočekan kao rijetko ko. Navijači na sve četiri tribine su skandirale njegove ime uz transparent dobrodošlice.

Top Komentari

Bombas07
Pu majku vam *****sku *ebem
3 1
zvjezdan10
F u j
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije