Maradona je igrao i za Barcelonu i za Napoli, ali večeras se zna za koga će navijati

To je posebna ljubav

Maradona je igrao i za Barcelonu i za Napoli, ali večeras se zna za koga će navijati

Endin Čaušević

Napoli večeras igra na svom terenu protiv Barcelone utakmicu osmine finala Lige prvaka.

Katalonci su u Napulj stigli kao favoriti u ovom dvomeču, ali je jasno da ih očekuje velika borba večeras na San Paolu. Navijači Napolija s nestrpljenjem očekuju meč protiv Barcelone i nadaju se pobjedi svog tima.

Pred ovu utakmicu oglasio se i legendarni Diego Maradona koji je u svojoj karijeri igrao za oba kluba. Maradona je upravo iz Barcelone došao u Napoli gdje je postao svetinja za navijače kluba s juga Italije.

Maradona je poručio da će sigurno gledati večerašnju utakmicu, te je poručio da zna za koji tim će navijati.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

"Bez sumnje moje srce je s Napolijem i Napolitancima. Dajem im podršku posebno u ovoj teškoj utakmici. Moj odnos s Napolijem je nešto neopisivo i normalno da ću večeras iz sveg srca navijati za njih", rekao je Maradona.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

kiklop
Koga je uopste briga za koga navija ovaj spodoba
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti