Pomalo zaboravljeno Hajdukovo dijete je Krčmarevićeva "bomba"?

Nije isključeno da dođe na Grbavicu

Pomalo zaboravljeno Hajdukovo dijete je Krčmarevićeva "bomba"?

E. Škorić

Trener Željezničara Slobodan Krčmarević je na današnjoj press konferenciji uoči utakmice sa estonskom Narvom Trans dao izjavu koja je zaintrigirala navijače kluba sa Grbavice.

On je, naime, kazao kako navijači mogu da očekuju jednu pravu "bombu", ali nije želio da otkrije o kome se radi, iako se u prvi mah činilo da bi riječ mogla biti o bivšem golgeteru Plavih Ivanu Lendriću.

Međutim, u menadžerskim krugovima može se čuti da se radi o Dinku Trebotiću, također Splićaninu, ali koji za razliku od napadača Lendrića igra u veznom redu.

Trebotić je igrao za Hajduk, bio je nekoliko posljednjih sezona u inostranstvu, a krajem juna potpisao je za Dinamo iz Minska. U tom timu nije zaigrao, pa nije ni poznat njegov status. Mada, vrijedi istaći da je imao sjajnu sezonu iza sebne u Slaven Belupu.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Nije isključeno da bivši mladi reprezentativac Hrvatske na kraju bude zvučno i bombastično pojačanje Željezničara.

Naravno, ovo trenutno spada u domen špekulacija, a hoće li ostati na tome ili će na kraju ipak doći do transfera pokazat će vrijeme.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Mesa.Sabanadzovic
On ko onaj makarin talenat a nista
0 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi