Pomjeren prvi meč Kupa BiH između Sloge i Sarajeva

Iz Saveza izašli u susret članu Prve lige RS

Pomjeren prvi meč Kupa BiH između Sloge i Sarajeva

S. Mlaćo

Prvi susret polufinala Kupa naše zemlje između Sloge Gornje Crnjelovo i FK Sarajevo trebao je biti odigran u srijedu 3. aprila, no to se neće desiti.

Naime, u srijedu se igraju susreti 21. kola Prve lige RS, pa su iz Sloge od Saveza zbog regularnosti takmičenja u prvenstvu zatražili odgodu.

Savez im je izašao u susret što je za SportSport.ba potvrdio i trener Sloge Dragan Mičić.

"Prvi susret je odgođen za 10. april, dok se revanš igra 17. aprila", kazao je Mičić.

Iz FK Sarajevo su nam kazali da nisu dobili zahtjev Sloge, te da ne mogu govoriti više na ovu temu.

Potražite više informacija na temu Kup BiH:

Sloga se trenutno nalazi na drugom mjestu Prve lige RS i vodi bitku sa banjalučkim Borcem za prvo mjesto i plasman u Premijer ligu.

Na drugoj strani ovo će dobro doći i FK Sarajevo, koje nakon sutrašnjeg derbija sa Zrinjskim očekuje narednog vikenda veliki derbi protiv FK Željezničar.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi