Pomoćni sudija na Ibroxu zbog Šimunovića postao hit

"Red card, red card!"

Pomoćni sudija na Ibroxu zbog Šimunovića postao hit

Edmir Škorić

Potencijalni ili povremreni bh. reprezentativac Jozo Šimunović dobio je direktan crveni karton u susretu Rangersa i Celtica.

Šimunović je laktom udario Alfreda Morelosa, pa je dobio direktan crveni karton i možemo slobodno reći opravdano.

Mada, posebno je zanimljivo kako je pomoćni sudija Douglas Ross na sav glas vikao: "Crveni, crveni, crveni" nakon što je vidio Šimunovićev potez.

Sudija Willie Collum je na asistenciju pomoćnika pokazao bh. defanzivcu put u svlačionicu. I pored toga što je imao mikrofon, pomoćni sudija je urlao kako je Šimunovićev potez za isključenje.

Pa se tako i pored 50.000 bučnih navijača na Ibroxu moglo u jednom trenutku čuti urlanje Rossa, koji je postao hit na društvenim mrežama.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi