Ponajbolji fudbaler Leipziga hitno prebačen u bolnicu

Onesvijestio se nakon utakmice

Ponajbolji fudbaler Leipziga hitno prebačen u bolnicu

Jedan od najboljih fudbalera RB Leipziga Naby Keita danas je hitno prevezen u bolnicu nakon utakmice sa Wolfsburgom (0:1).

Keita se po završetku utakmice onesvijestio i završio na zemlji, ali mu je vrlo brzo ukazana ljekarska pomoć.

Kako navode njemački mediji, Keita je imao velikih problema sa cirkulacijom i zbog toga će prenoćiti u bolnici, gdje će biti pod budnim okom ljekara.

Veznjak iz Gvineje se osjeća dobro i ova nevolja vjerovatno ne bi trebala ostaviti ozbiljnije posljedice, ali svakako je poziv na oprez.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Dvadesetdvogodišnji Naby Keita igra sjajnu sezonu u Leipzigu i špekuliše se da će na ljeto promijeniti klub. Za njega su, između ostalog, zainteresovani Liverpool, Borussia Dortmund, Bayern, Atletico Madrid i Arsenal.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi