Ponos ispred svega: Znao je odgovor na pitanje u kvizu, ali nije želio da izgovori ime jednog kluba

Ponos ispred svega: Znao je odgovor na pitanje u kvizu, ali nije želio da izgovori ime jednog kluba

E. Škorić

Muškarac u Njemačkoj postao je prava senzacija jer je odbio dati odgovor na pitanje koje je znao. Jednostavno, nije mogao da izusti ime kluba koji je mrski rival klubu za koji navija.

Claus Blumel je veliki navijač Borussije Mönchengladbach, pa je odbio odgovoriti na pitanje: "Koji je klub postao prvak 2. lige u sezoni 2018/19?".

Šutio je, a potom rekao: "Neću to izgovoriti".

Kako se radilo o FC Kolnu, klubu koji je rival njegovoj Borussiji, Claus nije želio da izgovori njegovo ime i na kraju je radije prekinuo svoje učešće u kvizu.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Za utjehu je dobio 2500 eura, ali je također postao omiljen među mnogim navijačima, ne samo Borussije nego i širom svijeta.

[twitter]https://twitter.com/ScarlettBMG_/status/1286285293289648128[/twitter]

Top Komentari

Penderinos
Namješteno
0 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi