Ponovo loše vijesti za FK Velež: Dino Hasanović mora na operaciju

Slijedi duga pauza

Ponovo loše vijesti za FK Velež: Dino Hasanović mora na operaciju

M. Šljivak

Nove loše vijesti stigle su za FK Velež.

Mostarski tim je prije nekoliko dana ostao bez Seida Behrama, kojem su stradali ligamenti koljena, a sada je ista sudbina zadesila i Dinu Hasanovića.

Hasanović je povrijeđen u prijateljskom meču protiv FK Tuzla City. Nakon jednog oštrog starta protivničkog fudbalera Hasanović je morao napustiti meč, a vijesti o povredi nisu nikako dobre.

Veznjaku Rođenih pukli su križni ligamenti. On će uskoro biti podrvgnut operaciji i predstoji mu višemjesečno odsustvo s terena.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Ogromni problemi za Velež pred start nove sezone i sigurno da Feđi Dudiću u ovim trenucima nije nimalo lako.

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Dena33
Majmun iz Tuzle. Da se dokaze onom selajku Husicu. Jbg. Brz oporavak Dino !!
8 0
starmac
Koji je ovo majmun što je ovako starto na DINU?Majmune jeli te imalo stid i šta sad?
5 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi