Ponovo otkazana sjednica Izvršnog odbora FS RS

Zbog odsustva Kovačevića

Ponovo otkazana sjednica Izvršnog odbora FS RS

A. Čaušević
Teme:

Sjednica Izvršnog odbora FS RS koja je zakazana za petak je odgođena, saopćeno je iz krovne fudbalske kuće manjeg bh. entiteta. 

Prvobitno je planirano da se sjednicao drži u ponedjeljak, ali je nakon neusvajanja dnevnog reda odgođena za petak.

Ipak, sjednica neće biti održana ni sutra i to zbog službenog odsustva predsjednika Mileta Kovačevića.

"Obzirom, da je predsjednik FS RS gospodin Mile Kovačević, objektivno spriječen da prisustvuje sjednici IO FS RS u terminu za koji je zakazan, zbog iznenadnog službenog odsustva, ista se otkazuje.

Potražite više informacija na temu Prva liga Republike Srpske:

Kao novi termin i mjesto održavanja 23. sjednice IO FS RS utvrđuju se 05.11.2019. godine (utorak) sa početkom u 12 časova u prostorijama FSRS, a prema ranije utvrđenom i dostavljenom Dnevnom redu 23. sjednice IO FS RS po pozivu broj 843/19 od 28.10.2019. godine", saopšteno je iz FS RS.

Top Komentari

Terminator
Nedaj se Kovačeviću.Ti si gospodin za Vicu i njegove klošare.
2 0
Dobojlija
Cirkus kao I u skupstini im
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti