Propao pokušaj održavanja sjednice FS RS

Nije usvojen dnevni red

Propao pokušaj održavanja sjednice FS RS

Admin Čaušević
Teme:

Planirana sjednica Izvršnog odbora FS RS nije održan kako je to prvobitno planirano. 

Vlada najvažnijeg fudbalskog organa u manjem bh. entitetu danas je trebala održati sjednicu. Članovi Izvršong odbora su došli na sastanak, ali je na kraju sve propalo.

Sjednica je azvršena prije nego što je počela, a razlog je neusvajanje dnevnog reda. Tako je odlučio aktuelni predsjednik Mile Kovačević.

Članovi IO koji se zalažu da Kovačević bude razriješen dužnosti su tražili da se u dnevni red uvrste tri tačke.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Jedna od tačaka se odnosila i na Kovačevićev odlazak, ali kako nije uvršten dnevni red propao je još jedan pokušaj da se sa trona skine dugogodišnji prvi čovjek FS RS.

Inače, grupu koja traži Kovačevićev odlazak čine potpredsjednici RS, Dušan Marković i Milorad O. Lale, te članovi IO Mladen Kršić, Dragan Aranđić, Vico Zeljković i Mirko Milošević.

Top Komentari

Terminator
Nedaj se Kovačeviću.Ti si jedini pošten od svih ostalih.Da je Vicu progurati nazor za predsjednika.Igor Dodik uzeo košarku,Vico hoće fudbal,Mile hoće sve itd.Ima li kraja ovoj pohlepi.
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi