Ponovo otvoren slučaj "Icardi": Šta je Icardi odbio za vrijeme video analize?

Izostavljen iz tima

Ponovo otvoren slučaj "Icardi": Šta je Icardi odbio za vrijeme video analize?

Admin Čaušević

Mauro Icardi neće konkurisati za današnji susret Intera. Argentinac je petak napravio novi skandal te nije uvršten na listu pozvanih igrača za meč protiv Lazija. 

Corriere della Sera piše kako je u petak za vrijeme video analize protivnika u sali nakon duže vremena bio prisutan i Icardi. Kada je Luciano Spalletti od njega tražio da kaže nešto ekipi, napadač je odbio to da uradi.

Tako se u milanskom klubu ponovo otvorio slučaj "Icardi". Saigrači su očekivali da im se Argentinac obrati, ali je on smatrao da za tim nema potrebe jer je već sve raščistio s klupskim rukovodstvom i trenerom Spallettijem.

Kao drugi razlog zašto Icardija nema u ekipi navodi se činjenica da nije trenirao 40 dana te da fizički nije spreman da igra takmičarske utakmice. Očekuje se da bivši kapiten Nerazzurra bude na listi pozvanih za duel protiv Genoe u srijedu.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi